Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Zakelijk bestellen

Voor een groeiend aantal bedrijven is Managementboek dé leverancier van vakliteratuur. Organisaties die al hun boeken bij Managementboek aanschaffen, kunnen aanspraak maken op een speciale dienstverlening. Dit dienstenpakket breiden wij voortdurend uit en omvat op dit moment al de volgende voordelen.

Korting

Op een incidentele grote bestelling van één boek krijgt u sowieso korting (de staffel vindt u hier. Wanneer uw organisatie een contract afsluit met Managementboek, spreken wij een standaard inkoopkorting af op zowel Nederlandstalige als buitenlandse boeken op basis van uw verwachte jaaromzet.

Voorraadbeheer

In ons eigen magazijn kunnen wij voorraden voor u aanhouden van boeken die u regelmatig bestelt. Uiteraard kunnen wij zowel bulkzendingen als pakketten verzenden, op het moment dat u het aangeeft.

Eenvoudig factureren

Factureren kunnen wij op twee manieren eenvoudiger voor u maken.

  1. Bij maandfacturatie: ontvangt u elke maand u een overzichtelijke, volledig gespecificeerde factuur van ons met alle aankopen van de voorgaande periode.
  2. Steeds meer bedrijven vragen om e-facturatie: aanlevering van elektronische facturen, volgens Europese richtlijn. E-facturatie zorgt voor een snellere verwerking, is nauwkeuriger én goedkoper.

Eenvoudig inkopen

Wanneer uw organisatie met inkoopsoftware werkt, kunnen wij er met een koppeling voor zorgen dat bestellingen eenvoudig geplaatst en verwerkt worden.

Elke collega een eigen budget

Wanneer uw organisatie jaarlijks een budget aan haar medewerkers ter beschikking stelt voor de aanschaf van vakliteratuur, kunnen zij met onze PGB-module eenvoudig bestellen en hebben leidinggevende(n) realtime toegang tot een heldere verslaglegging.

Beheer van uw abonnementen

Heeft uw organisatie een omvangrijke portefeuille van abonnementen op tijdschriften en periodieken? U kunt het beheer ervan door Managementboek laten verzorgen. De voordelen? U heeft nog maar één aanspreekpunt en u heeft helder realtime inzicht in de administratie van al uw abonnementen.

Bent u benieuwd wat Managementboek voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op met onze klantenservice.

Telefoon 010-4731397 of stuur een mail naar info@managementboek.nl.

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden