, ,

Ondernemingsplan horeca

Paperback Nederlands 2020 3e druk 9789493167674
Verwachte levertijd ongeveer 12 werkdagen

Samenvatting

Het theorieboek Ondernemingsplan voor de horeca is het sluitstuk van de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt een praktische leidraad voor het schrijven van een ondernemingsplan voor een horecabedrijf.

Het theorieboek Ondernemingsplan voor de horeca is het sluitstuk van de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt een praktische leidraad voor het schrijven van een ondernemingsplan voor een horecabedrijf.

Specificaties

ISBN13:9789493167674
Trefwoorden:horeca
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Uitgever:SVH
Druk:3
Verschijningsdatum:29-7-2021
Hoofdrubriek:Ondernemen

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ondernemingsplan horeca